Over ons

YECS Your Eco Cleaning Services

CLEANER in a GREENER way!

Schoonmaak moet niet worden onderschat, zeker niet in deze tijd! Iedereen moet veilig kunnen rondlopen zowel thuis en op de werkvloer. Daarom doen wij ons uiterste best om zoveel mogelijk ruimtes te voorzien van haar schoonmaak met het gebruik van professionele apparatuur en ecologische middelen door ons vakkundig personeel. 

Waarom is Duurzaamheid belangrijk voor YECS?  Als YECS gebruiken wij enkel ecologische schoonmaakmiddelen, omdat wij graag willen bijdragen aan een duurzame wereld. Bovendien streven wij naar milieuvriendelijke diensten, zoals het gebruik van elektrische voertuigen en duurzaam watergebruik. Hiermee willen wij meedoen aan een groenere samenleving, derhalve uw toekomst en gezondheid! 

0
Waarom voor ons kiezen

Wij geven u 3 redenen om met ons te werken.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met onze schoonmaakdiensten, daarom doen wij continu onderzoek naar de beste ecologische schoonmaakmiddelen en apparatuur op de markt. Daarnaast leiden wij ons team op om efficiënter te werken en sturen regelmatig een schoonmaakinspecteur om kwaliteitscontroles uit te voeren. 

Consistentie leidt tot gewoontes, en gewoontes vormen de werkzaamheden die we dagelijks uitvoeren. Wij overleggen regelmatig met ons team en onze klanten hoe we de resultaten kunnen verbeteren. Derhalve continu verbeteren van onze schoonmaakdiensten is een onderdeel van onze dag-tot-dag-activiteiten.

Kennis over schoonmaak is natuurlijk heel belangrijk, maar wij geloven dat dit niet het enige aspect is bij het kiezen van nieuwe collega’s. Punctualiteit, flexibel voor veranderingen en een positieve houding zijn voor ons belangrijkere aspecten waar we opletten. Wij maken uw ruimte blinkend schoon met uiterste zorgvuldigheid!