FAQ

FAQ

Veelgestelde vragen

Staat u vraag er niet tussen kunt u altijd met ons telefonisch of per mail contact op nemen.

Kies voor ecologische schoonmaakdienst om de gezondheid van uzelf en omgeving voor gevaarlijke chemicaliën te behoeden. Daarnaast kunt u op deze manier bijdragen aan de vermindering van milieuschade.

Het antwoord is ja, wij werken als YECS met ecologische schoonmaakmiddelen van hoge kwaliteit. Wij hebben een breed assortiment die bestaat uit effectieve middelen. 

Zoals eerder vermeld wij beloven consistentie, kwaliteit en inzet. YECS vindt het essentieel dat haar klanten 100% tevreden zijn. Maar als u niet 100% tevreden bent, dan kunt u altijd contact met ons nemen op 0167 700501 of info@yecs.nl en vertel ons wat niet helemaal naar wens is gegaan.

Wij sturen z.s.m. een collega om te voldoen aan uw verwachtingen. 

Bij ecologische schoonmaak worden er schoonmaakmiddelen gebruikt die niet of minder schadelijk zijn voor het milieu en uw gezondheid. 

Daarom gebruikt YECS enkel producten met een EU ecolabel en/of Nordic Swan Ecolabel. Deze twee keurmerken duiden aan dat de middelen duurzamer zijn. 

Nee, u hoeft zich geen zorgen te maken over schoonmaakmiddelen en apparatuur, want wij brengen alle noodzakelijke hulpmiddelen naar uw wensen. 

Maar, als u liever uw eigen hulpmiddelen wilt gebruiken, dan dat is altijd mogelijk in overleg met YECS.

Wij hebben twee voorstellen die u kunt kiezen:

1. Wij bespreken vaste uurtarieven met u af, en factureren wij op de totaal gewerkte uren.

2. Wij komen vooraf naar de nog schoon te maken plek en doen een nulmeting en bespreken zo een tarief af.